Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با همت سپاه ناحیه ابوذر مشهدمقدس تامین جهیزیه خانواده‌های نیازمند حاشیه شهر مشهدمقدس در دستور کار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، همزمان با فرارسیدن هفته ولایت توزیع 30 سری جهیزیه به دست جهادگران ناحیه بسیج ابوذر مشهد مقدس صورت گرفت.

سعید خدایی؛ مسئول قرارگاه سازندگی ناحیه ابوذر مشهد مقدس در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: سومین مرحله  توزیع جهیزیه به ارزش بالغ بر 400 میلیون تومان ویژه خانواده‌های نیازمند حاشیه شهر مشهد در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: 30 سری جهیزیه به ارزش بالغ بر 400 میلیون تومان با همکاری نیروهای جهادی سپاه ناحیه ابوذر، گروه متوسلین به حضرت زهرا(س) و خیرین تهیه شده، این اقلام که شامل یخچال، ماشین لباسشویی دوقلو، اجاق گاز، سرویس چوب، جاروبرقی است و در ایام عید قربان تا عید غدیر بین خانواده‌های نیازمند توزیع می‌شود.

خدایی ادامه داد: بیشترین برنامه ما توانمندسازی است و در بحث ازدواج  تامین هزینه های جهیزیه را دنبال می‌کنیم و گروه‌های جهادی ما تصمیم گرفتند زمینه ازدواج آسان را فراهم کنند.

وی افزود: افراد نیازمند به دست گروه‌های جهادی شناسایی شده، مشخصات آنان را ثبت کردیم؛ اینها کسانی هستند که زیر پوشش کمیته امداد و خیریه‌ها  قرار ندارند و این جهیزیه‌ها شامل حال این افراد می‌شود. 

مسئول قرارگاه سازندگی ناحیه ابوذر مشهد مقدس بیان کرد:  یکی از اولویت‌های سپاه ناحیه ابوذر در بحث محرومیت‌زدایی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری است تا گام‌هایی برای رفع موانع تولید برداریم، چه در سطح کارگاه‌های کوچک و زودبازده و کارگاه‌های خانگی، در این راستا کارگاه‌هایی شناسایی شده که اگر مشکل وام،دستگاه،نیروی کار، مکان...  داشتند به ترتیب اولویت‌بندی‌های صورت گرفته پیگیر مشکلاتشان باشیم. 

500 سری جهیزیه کامل به نوعروسان تحت حمایت خوزستانی اهدا شدهمت عالی خیرین در حاشیه شهر مشهد؛ جهیزیه‌هایی که زندگی می‌آفرینداهدای 230 سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند استان مرکزی به روایت تصویر

وی خاطرنشان کرد: بعضی از کارگاه های ما به دلیل نداشتن بازار مناسب، نداشتن فروش، دارای مشکل بودند را به صورت تبلیغ در فضای مجازی و واقعی فروشگاه‌ها تولیدشان را به صورت امانت در مکان‌هایی که قابلیت فروش دارند یا خانواده‌هایی که نیاز دارند به حمایت از تولید محصولشان در فضای مجازی توانستیم برایشان بازاری فراهم کنیم. 

مسئول قرارگاه سازندگی ناحیه ابوذر مشهد مقدس ادامه داد:  برای افرادی که بدهی بانکی یا مشکل ضمانت داشتند، با خیرین و ارگان‌های مختلف وارد بحث شدیم که در چرخه تولید و زمانی که محصول به ثمر و فروش برسد کم کم در اقساط بلند مدت توان پرداخت وام را داشته باشند؛ همچنین اگر مشکل نیرو داشتند نیروهای توانمند را معرفی کرده تا بتوانند کارشان را انجام دهند؛ تقریبا 12 کار آفرین داریم که در حوزه خیاطی، خشک کردن صیفی‌جات، کالاهای ریز صنعتی ماشین، لباس فعال هستند. 

خدایی گفت: حمایت‌های ما شامل معرفی مکان‌هایی با قیمت مناسب برای تولیدکنندگان است و  اگر سرپرست کارگاه تحت پوشش کمیته امداد باشد؛ اجاره از آنان دریافت نمی‌شود، تهیه مواد خام مصرفی آنان، ابزارآلات کار؛ معرفی برای دریافت وام به کمیته امداد و دیگر نهادها بوده که تعدادی از آنان موفق به دریافت وام تا سقف 100 میلیون تومان شده‌اند.

وی بیان کرد: به مناسب فرارسیدن اعیاد پیش رو از عید قربان تا عید غدیر، توزیع 500 سبد معیشتی را در برنامه داریم؛ همچنین قربانی 20 راس گوسفند و توزیع گوشت گرم بین نیازمندان حاشیه شهر مشهد انجام خواهد شد. دو سال است که برنامه توزیع غذای نذری را داریم و امیدواریم امسال نیز  بتوانیم در روز 2 تا 5 هزار  پرس غذای گرم را بین نیازمندان حاشیه شهر توزیع کنیم. 

اقدس حسنی؛ خادم گروه جهادی حضرت متوسلین زهرا(س) نیز گفت: گروه جهادی ما از سال 95 در قالب پهن کردن سفره‌های افطار در مساجد حاشیه شهر شروع به فعالیت کرد و از سال 99 با توجه به شیوع کرونا با پیشنهاد گروه، توزیع بسته‌های معیشتی را در دستور کار قرار داده شد. 

حسنی ادامه داد: اکثر افرادی که از گروه جهادی ما حمایت می کنند؛ اکثرا خواهران پاسدار بازنشسته هستند و در راستای فرمان مقام معظم رهبری که فرمودند اتش به اختیار هر کس می‌تواند کاری انجام دهد ما لبیک گفتیم و با شبکه‌سازی کار خود را شروع کردیم. گروه‌های ما در قالب  تهیه جهیزیه، تحقیق، جذب خیرین، گروهی هم برای خرید و رایزنی با ما همکاری دارند. 

وی گفت: از فروردین 99  تا به امروز  100 سری جهیزیه تهیه شده که از طریق رابطین ما بررسی و به آنان جهیزیه اهدا می‌کنیم؛ در نتیجه متوجه شدیم بعضی از عروس‌ها هنوز به خانه خود نرفتند که طرحی را برای حمایت از دامادهای نیازمند در دستور کار قرار دادیم.

انتهای پیام/281/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ناحیه ابوذر مشهد حاشیه شهر مشهد سری جهیزیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • آزادی بیان غربی‌ها اهداف استکباری و استبدادی دارد
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • تایلند در خانه تاجیکستان را شکست دا د و راهی فینال شد
  • اهدا جهیزیه به نوعروسان کهگیلویه
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران